Optredens

Muziek gecombineerd met verhalen is een mooie manier om verbinding te maken, elkaar te raken. In ‘Waar zit hier het lichtknopje’ vertel ik aan de hand van anekdotes en liedjes mijn verhaal over de dementie van mijn vrouw Ann en wat het met mij deed. De eenakter Onderweg gaat over de periode van rouw na haar overlijden en hoe ik het leven weer oppakte.
In de voorstelling¬† ‘Jong van Geest’, vertellen en zingen erna, Frank, Wout en ik over wat er zoal op ons pad komt nu we de 55 gepasseerd zijn en hoe wij elk op onze eigen manier daar een positieve invulling aan proberen te geven.
Het nieuwste initiatief is boomers4boomers, waarin Wout Ros en ik liedjes uit de jaren vijftig en begin jaren zestig brengen. Een leuk ongecompliceerd project, met lekker in het gehoor liggende liedjes. Meezingen en als het kan de dansvloer op! Voor meer informatie zie: www.boomers4boomers.nl

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over deze voorstellingen of een voorstelling wilt boeken. Wij doen het graag!