Muziek

Muziek is voor mij belangrijk. Het is een manier om me te uiten. De ene keer samen met anderen, zingend en met mijn gitaar in de hand en een andere keer achter de piano, alleen, in mezelf gekeerd.

De liedjes die ik schrijf borrelen in mij op, vooral als ik worstel met een voorval of een emotie. Eerst komen flarden van teksten of een simpele melodielijn. Dat vormt dan de basis van waaruit ik verder aan het liedje knutsel. Soms wordt het niets, maar anderen keren komt er iets uit dat me bevalt .

Voor de Eenakter “Koffie, cake en…’ heb ik 5 nieuwe liedjes gecomponeerd en 2 liedjes van de Engelstalige CD vertaald naar het Nederlands. Op 28 december 2016 zijn we de studio ingegaan om het op te nemen. Dankzij de professionele inzet van Maarten Buning, Jonas Kröper en de prachtige faciliteiten van Lab-3 is het gelukt alle nummers die dag op te nemen. Het resultaat zal op CD verschijnen en is ook te beluisteren op deze website 9zie menu aan rechterkant).

Voor de Eenakter ‘Waar zit hier het lichtknopje?’ heb ik in 2012 5 liedjes gecomponeerd. Die liedjes zijn in de loop van 2013 opgenomen en op CD gezet. Dseze CD is inmiddels uitverkocht, maar de liedjes zijn te beluisteren via het menu aan de rechterzijde.  Meer informatie

In 2011 heb ik tien van mijn Engelstalige liedjes opgenomen in een studio in Utrecht. Dit resulteerde in de CD ´Evening Shadows´.
De CD werd geproduceerd door mijn zoon Maarten Buning en zijn collega  Tomas Delfgaauw.
In het menu rechts kun je op één van de liedjes klikken, de tekst lezen en naar het betreffende liedje luisteren.

De CD ‘Evening Shadows’ (of een afzonderlijk liedje) is te bestellen via Amazon.com of I-tunes en/of te beluisteren met Spotify.

Klik hier voor meer informatie over de mensen die hebben meegewerkt aan de Engelstalige CD.

 

Veel plezier!