Schrijven

Ik heb altijd graag geschreven. Voor mijn werk waren dat vooral beleidsnota’s en projectvoorstellen. Toen ik worstelde met de ziekte van mijn vrouw Ann, schreef ik een roman, die nog steeds in een la ligt te wachten. Na haar overlijden in 2011 begon ik columns te schrijven op mijn website. Dat resulteerde in het boekje ‘Lichtbundel‘.
Teksten voor liedjes schrijf ik de laatste jaren meer en meer. Dat doe ik met veel plezier: wat wil ik zeggen, welke emotie wil ik overbrengen, het ritme van de woorden, het versmelten van de tekst met de melodie. Dat kan mij eindeloos bezighouden.
In 2017 ben ik gaan schrijven voor het Gezinsblad, een huis aan huis blad in de regio waar ik woon. Voor het Gezinsblad heb ik meer dan 100 artikelen geschreven, altijd op zoek naar wat mensen beweegt, of het nou een kleine ondernemer was of iemand die zich inzet voor een goed doel. Dat was mooi om te doen. Helaas is het Gezinsblad in 2019 failliet gegaan. Dus even geen interviews meer, maar ongetwijfeld komt er weer iets nieuws op mijn pad. Want schrijven blijf ik doen!