Jong van Geest

Na mijn 55ste is er een hoop gebeurd: kinderen het huis uit, mijn partner overleden, een nieuwe relatie begonnen, gestopt met mijn bedrijf, nieuwe werkzaamheden opgepakt, vrijwilligerswerk gaan doen. En ik ben niet de enige die dit soort veranderingen meemaakt. Is deze fase in het leven een nieuwe lente of zijn het de eerste stappen naar het einde? Waarschijnlijk allebei, maar ik houd het toch liever op een nieuwe lente.
Samen met Erna Waal, Frank Jenniskens en Wout Ros hebben we rond dit thema een  voorstelling gemaakt. We hebben wat afgepraat! Het zijn uiteindelijk korte persoonlijke verhalen geworden die we afwisselen met Nederlandstalige liedjes. Zelfgeschreven teksten op bestaande melodieën. Heerlijk om dit te ontwikkelen en prachtig om het voor een publiek op te voeren. We hebben een aparte website voor dit project met meer informatie.