Waar zit het lichtknopje?

Aan de hand van liedjes en anekdotes vertel ik in de Eenakter ‘Waar zit hier het lichtknopje?’ het verhaal over de periode dat mijn vrouw leed aan dementie. Het is een levendige voorstelling, waarin ik de toehoorders meeneem in een achtbaan van emoties: het ongeloof, de frustraties, de ongemakkelijke momenten, de liefde, het -vaak tevergeefs- blijven zoeken naar contact in de laatste fase van de ziekte en uiteindelijk de acceptatie van het onvermijdelijke.

Deze Eenakter heb ik nu zo’n 120 opgevoerd, alleen of samen met Frank Jenniskens, die mij op zijn violen begeleidt. De Eenakter is een herkenning voor velen, die met deze ziekte te maken hebben. Vaak zit men met de handen in het haar en weet niet goed om te gaan met de situatie. De Eenakter is ‘dichtbij’ en nodigt uit ervaringen met elkaar te delen.
Na afloop van de Eenakter ga ik dan ook in gesprek met de aanwezigen. Dat levert elke keer weer bijzondere momenten op!

De liedjes die bij deze Eenakter horen zijn te beluisteren op deze website. Klik hier.

Voor het boeken van een voorstelling of meer informatie graag contact opnemen