Eenakter ONDERWEG

De eenakter ‘Onderweg’  is een voorstelling met veel muziek en verhalen die uit het hart komen, verhalen over verlies, verdriet, liefde, loslaten en het leven weer oppakken.

Inmiddels hebben we hem een aantal keren kunnen opvoeren, waaronder een optreden in theater de Stoep in Spijkenisse ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Hospice de Waterlelie. Het publiek was enthousiast. De aanwezigen (n=121)  gaven de voorstelling gemiddeld een 8,4

Een video impressie van 7 liedjes uit de eenakter ONDERWEG staan op Youtube:

 

Praktische informatie over de Eenakter ONDERWEG:

Titel: ONDERWEG
Vorm: liedjes en korte verhalen
Duur: circa 60 minuten met na afloop de gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te gaan.
Inhoud: met liedjes en korte anekdotes vertelt Ernst Buning zijn verhaal. Het is een persoonlijk verhaal van hart tot hart. Hij neemt je mee in de achtbaan van emoties rond de ziekte (dementie) en het overlijden (in 2011) van zijn vrouw Ann, met direct na haar overlijden de leegheid, het gemis, en -ondanks de steun en troost van familie en vrienden- de stilte van het huis. Daarna komt de verwerking van de rouw, onafgemaakte zaken uit het verleden en uiteindelijk de -soms moeizame- weg om het eigen leven weer op te pakken en mooie herinneringen te koesteren.
Uitvoering:
  • Ernst Buning (zang, gitaar en keyboard)
  • Frank Jenniskens (viool, altviool, trom, fluit en accordeon)
Wat anderen zeggen: Prachtige liedjes //Authentiek // Heel herkenbaar // Maakt aardig wat bij me los// Heeft me geraakt // Erg persoonlijk en invoelbaar weergegeven // erg mooi // Erg leerzaam; fijn vanuit de praktijk //Aangrijpend en herkenbaar verhaal //intieme presentatie //Het napraten was het beste gedeelte vond ik. Na afloop nog goed gesprek met Ernst gehad //Zeer indrukwekkend //Kwetsbaar prachtig! // Mooi om dit levensverhaal te mogen delen, soms vol emotie //Een voorstelling met veel herkenning //Het heeft mij geraakt en ontroerd.

De liedjes zijn op deze website te beluisteren via het menu aan de rechterkant.

Geïnteresseerd een uitvoering van onze voorstelling te boeken? Neem dan contact met ons op via email of telefoon: 06 51446899